Hoppa till innehåll
Hem » 30 december 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 december 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02:44 Borås, misshandel: En kvinna larmar om att henne pojkvän blivit misshandlad på Stora Torget av två män. Männen springer från platsen, men kan gripas en bit därifrån. De är i 20-årsåldern och misstänks för misshandel. Mannen som misshandlats förs till sjukhus med ambulans. Oklart skadeläge.

03:25 Göteborg, rån: Vid John Willins gata i Stampen hotar fyra maskerade personer en man i 30-årsåldern med ett pistolliknande föremål. De tar hans klocka och försvinner sedan från platsen till fots. Inga fysiska skador. En anmälan om grovt rån upprättas. Inga gripna i nuläget.   

04:13 Göteborg, rån: På Kungsportsplatsen rånas en kille i 20-årsåldern på sin guldkedja av två gärningspersoner. Han får ett slag i samband med rånet, men blir inte allvarligt skadad. En man i 20-årsåldern kontrolleras, men ingen gripen i nuläget.

05:09-05:59 Ale/Kungälv, bränder: Larm kommer om att en återvinningscontainer brinner i Älvängen. En stund senare brinner ytterligare en container i Skepplanda. Det kommer sedan in larm om två containrar som brinner i Kungälv. Misstanke finns om att det är samma gärningsperson till de fyra bränderna. Ingen gripen i nuläget. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

21:21-02:27, Västra Götaland: Ett 40-tal larm har inkommit om att det skjuts smällare och fyrverkerier.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.