Hoppa till innehåll
Hem » 16 oktober 07:22, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16 oktober 07:22, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17.20 rån, Göteborg: Vårdnadshavaren till en pojke i 15-årsåldern ringer polisen och uppger att pojken utsatts för ett rån. Tre gärningsmän ska ha hotat honom verbalt och tilltvingat sig hans skor. Därefter lämnade de platsen till fots. Polisen söker i området utan att påträffa någon misstänkt person. En anmälan gällande rån upprättats.

18.33 grovt rån, Härryda: En man ringer polisen och uppger att han blivit rånad i sitt hem. Två män ska ha knackat på dörren, därefter tagit sig in i bostaden och tilltvingat sig en dyrbar klocka. En av männen uppges ha varit beväpnad med ett pistolliknande föremål. Rånarna lämnade därefter platsen i bil, enligt vittnesuppgifter framförd av en tredje person. Signalement på gärningsmännen och bilen larmas ut och polisen söker i området och längs flera vägar. Vid 20-tiden påträffas en misstänkt och övergiven bil vid en bensinstation på Marklandsgatan. Den tas i beslag för teknisk undersökning. Ingen misstänkt är för närvarande påträffad. Brottet rubriceras som grovt rån och en anmälan är upprättad.

20:48 rån, Kungsbacka: En pojke i 15-årsåldern kontaktar polis och uppger att han blivit rånad vid järnvägsstationen. Gärningsmännen, enligt uppgift fem till antalet, ska ha tryckt upp pojken mot en vägg och därefter tagit ett par hörlurar från honom. Det finns inga uppgifter om fysiska skador. En anmälan gällande rån har upprättats. Ingen är i nuläget gripen.

00:41 mordbrand, Partille: SOS larmas om en fullt utvecklad brand i en villa i Partille. Polis rycker ut till platsen för att assistera räddningstjänsten. Rökdykare går in i huset, men kan på grund av brandförloppet inte genomsöka hela fastigheten. Det är oklart om någon person har kommit till skada i eldsvådan. Det är även oklart hur branden uppstått, och en förundersökning med rubricering mordbrand inleds. En teknisk undersökning kommer att genomföras när så är möjligt.

06:06 trafikolycka, Borås: En bil och en cyklist är inblandade i en olycka. Bilföraren, en kvinna i 35-årsåldern, misstänks ha orsakat olyckan genom att inte ha iakttagit väjningsplikt. Hon misstänks även vara påverkad och tas med för kroppsbesiktning. Cyklisten, en man i 65-årsåldern, förs till sjukhus med ryggsmärtor. Polisen har upprättat en anmälan gällande drograttfylleri och trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.