Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 13 december 08:18: 13 december 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 13 december 08:18: 13 december 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20.46 Mordbrand, Håkanstorp, Falköping. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Håkanstorp, där det brinner i en husvagn. Branden har även spridit sig till bostadshuset, men de boende har tagit sig ut. Räddningstjänst släcker branden, och platsen spärras av i väntan på en teknisk undersökning. En anmälan om mordbrand upprättas. Händelsen har inte medfört några personskador.

22.37 Misshandel, Torggatan, Tidaholm. Polis skickas efter samtal om bråk utomhus. På plats framkommer att en 17-årig pojke blivit slagen i ansiktet av en för honom okänd gärningsman, och han har rodnad och smärta på en kind. En anmälan om misshandel upprättas. Det finns ingen misstänkt.

23.16 Grovt rån, Lantmannavägen, Trollhättan. Polispatrull stoppas av en man med skärskador i händerna som uppger att han blivit rånad av en maskerad gärningsman. Polis söker i området men gärningsmannen anträffas inte. Mannen tas till sjukhus för sina skador i händerna.

23.32 Rån, Karlstorpsvägen, Trollhättan. En man blir rånad av tre för honom okända gärningsmän i en hiss. Genom att blir hotad med kniv tillgriper man hans plånbok. Polis söker i området, håller förhör med mannen och en anmälan om rån upprättas.

01.01 Rån, Öxnered, Vänersborg. En man blir rånad av fyra för honom okända gärningsmän, som hotar honom med kniv och även slår honom. De tillgriper gods ur hans fickor, och lämnar sedan platsen. Polis har sökt i området, men ingen av gärningsmännen anträffas. Mannen förs med ambulans till sjukhus.

01.25 Rån, Skälltorpsvägen, Göteborg. En man blir rånad av tre för honom okända gärningsmän. Han har blivit slagen i huvudet och ansiktet, och hotad med en kniv. I samband med det tvingas han  att lämna kontanter och smycken. Mannen förs till sjukhus för kontroll. En anmälan om rån upprättas.

 03.42 Försök till mord, Högsbohöjd. Flera inringare till polisen uppger att man hört en hög smäll i området, som en explosion. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. När polis anländer konstateras krossade rutor på ett lägenhetshus, och ett område spärras av. Polisens bombtekniker skickas till platsen, varefter en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras. Händelsen har inte medfört några personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.