Hoppa till innehåll
Hem » 09 december 08.00, Sammanfattning natt, Värmlands län

09 december 08.00, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kil
22.30: Man i 25-årsålder misstänks för grov olovlig körning och rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk. Kontrollen genomfördes i centrum.

Karlstad
23.50: En man i 18-årsåldern misstänks för misshandel på en krog i centrala Karlstad. Vidare saknas information om ärendet, det finns heller ingen information om målsäganden.

00.29: Vid kontroll av en bilist på Färjestad i Karlstad misstänks en man i 20-årsåldern för grov olovlig körning.

00.47: På en krog i centrala Karlstad misstänks en man i 30-åråsldern för narkotikapåverkan. Mannen medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

01.02: Man i 50-årsåldern grips efter att ha misshandlat och hotat en kvinna han har en relation med. Brottet skedde i Karlstad. Det saknas information om målsäganden sökt eller kommer söka sjukvård.

01.24: Ett omhändertagande enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person gör sig en man i 20-årsåldern misstänkt för flertalet brott. Mannan misstänks för grovt brott mot knivlagen, narkotikabrott eget bruk och våld mot tjänsteman. Mannen misstänks även för att olovligt filmat i skyddsobjekt.

01.25: Polispatrull skriver polisanmälan om sexuellt ofredande efter att en kvinna i 30-årsåldern blivit utsatt på en krog i centrala Karlstad. Misstänkt är identifierad och är en man i 20-årsåldern.

Under natten har det även hanterats tre viltolyckor. Patruller har också genomfört ett antal person samt fordonskontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.