Hoppa till innehåll
Hem » 09 december 08.00, Sammanfattning natt, Örebro

09 december 08.00, Sammanfattning natt, Örebro

Örebro
22.35: En man misstänks för att ha ofredat en kvinna han har en relation med. Polispatrull har upprättat en anmälan.

23.08: Polispatrull profilerar och stoppar och kontrollerar en bilist i de västra stadsdelarna av Örebro. Föraren misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika och narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning. Passagerare är en man i 35-årsåldern, denne misstänks för narkotikabrott, innehav. Beslaget av den misstänkta narkotikan kommer analyseras på NFC, Nationellt forensiskt center.

00.43: Två män, en i 30 och den andra i 55-årsåldern har slagits på ett hotell i Örebro. Polispatrull skriver två anmälningar misshandel. Männen är bekanta med varandra.

01.41: En ordningsvakt på en krog i centrala Örebro blir bespottad och utsatt för våld. Misstänkt är en kvinna i 18-årsåldern, kvinnan omhändertas i samband med ingripandet för LOB, lag om omhändertagande av berusad person.

02.50: Polis kontaktas av en man i 20-årsåldern, mannen uppger att han blivit knuffad och slagen till marken av en för honom okänd person. Händelsen inträffade i centrala Örebro. Polispatrull har sökt gärningsman utan att anträffa någon. Anmälan misshandel är skriven av polispatrull.

Kumla
03.10: Två män, en i 30 och den andra i 50-årsåldern misstänks för olaga intrång då de befunnit sig inne på en byggarbetsplats i Kumla. Mannen i 30-årsåldern misstänks även för narkotikabrott, innehav.

Nora
04.02: Polispatrull upprättar anmälan allmänfarlig vårdslöshet efter en så kallad torrkokning i ett flerfamiljshus i Nora. En kvinna i 70-årsåldern är avförd till sjukvården.

Under natten har det hanterats fyra ärenden med psykisk ohälsa i polisområde Örebro. Det har inkommit kännedom och hanterats åtta viltolyckor. Ett flertal bilister och personer har kontrollerats av polisen i olika situationer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.