Hoppa till innehåll
Hem » 02 september 07:47, Sammanfattning natt, Värmlands län

02 september 07:47, Sammanfattning natt, Värmlands län

Rattfylleri, Arvika kl. 22.05

En kvinna i 30-årsåldern är misstänkt för rattfylleri, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. Polisen får samtal om att en bilist kör väldigt vingligt i Graninge. Polisen får stopp på aktuellt fordon och kvinnan får åka med för provtagning. På grund av hög berusning blir hon därefter omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Misshandel, Arvika kl. 23.09

En man i 40-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna som han har en relation med. Misshandeln har skett utomhus. Kvinnan, som är i 35-årsåldern, har själv uppsökt sjukvård. Mannen är gripen som misstänkt för misshandel i nära relation. Efter förhör med mannen beslutade en åklagare att han skulle vara fortsatt frihetsberövad och han är numera anhållen.

Misshandel, Kristinehamn kl. 00.52

En man i 20-årsåldern har blivit utsatt för att en person, i en bil, har pekat mot hans ögon med så kallad grön laser. Mannen fick smärta i huvudet efter händelsen. Polisen skriver en anmälan om misshandel. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Olaga hot, Kristinehamn kl. 02.32

En man i 30-årsåldern uppger att en, för honom, okänd man har visat upp ett vapenliknande föremål för honom och den utsatta mannen kände sig hotad av detta. Polisen har varit på plats utan att hitta någon person som stämmer in på det uppgivna signalementet. De skriver en anmälan om olaga hot utan misstänkt person.

Misshandel, Karlstad kl. 02.40

Två män i 30-45-årsåldern är misstänkta för att ha misshandlat varandra inne på en restaurang i Tingvallastaden. Mannen i 45-årsåldern fick åka med ambulans till sjukhus för vård av skador i ansiktet. Ingen av dem är frihetsberövad.

Misshandel, Karlstad kl. 03.31

En man i 20-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en man, även han i 20-årsåldern. Han är dessutom misstänkt för ofredande mot en man i 35-årsåldern. Den misstänkta mannen blev avlägsnad från platsen. Det finns ingen information om att någon har uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse. Brottet har skett i Tingvallastaden.

Utöver detta har vi kontrollerat 11 personer eller fordon, hanterat sju misstänkta trafikbrott, omhändertagit två personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat sex ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat fyra viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.