Hoppa till innehåll
Hem » 29 oktober 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

29 oktober 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:19 Tidaholm, tillgrepp av fortskaffningsmedel: Polisen blir kontaktad av en man som uppger att två personer stulit hans bil från en fest. Inringaren har sett på Snapchat att bilen nu är krockad, inkörd i ett träd. Efter kollisionen ska gärningspersonerna ha sprungit från platsen. Polisen påträffar en misstänkt, en man i 20-årsåldern, som medtages till stationen. En anmälan gällande rattfylleri samt tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

02:00 Hjo, försök till inbrott: En man i 60-årsåldern ringer polisen och uppger att han vaknat av att två gärningspersoner försökt bryta sig in genom hans ytterdörr. När inbrottstjuvarna fick syn på mannen lämnade de platsen. Polis har varit på plats för att höra målsägande och säkra bevisning. En anmälan gällande försök till inbrott har upprättats.

02:47 Vara, mordbrand: SOS larmas om en villabrand i Vedum. Inringaren uppger att det brinner med öppna lågor. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen. Omkring klockan 04 har räddningstjänsten lyckats släcka branden. Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada i samband med eldsvådan. Brandorsaken är okänd och polisen skriver en anmälan med rubricering mordbrand. Fastigheten spärras av för teknisk undersökning.

03:57 Lindome, grov stöld: En kvinna i 50-årsåldern kontaktar polis och uppger att okända personer trängt sig in i familjens bostad där ett av kvinnans barn haft fest. Gärningspersonerna ska bland annat ha tillgripit pass, bankkort och kontanter. Polis har varit på plats för att höra målsägande. En anmälan gällande grov stöld har upprättats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.