Hoppa till innehåll
Hem » 19 februari 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19 februari 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:09, rån, Göteborg
En man kontaktar polisen och uppger att han har blivit rånad på sin klocka på Andra Långgatan av fyra till fem gärningspersoner. Gärningspersonerna ska enligt uppgift även hotat att hugga mannen med kniv. En patrull åker till platsen. Inga gärningspersoner kvar. Inga uppgifter om skador. Patrullen skriver en anmälan.

23:11, trafikolycka, Göteborg
En patrull stannar vid en bil som har kört in i en rödljusstolpe på Hjalmar Brantingsgatan. Inget behov av ambulans. Bilen bärgas från platsen och patrullen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

23:13, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Göteborg
Vi får ett larm ett pågående inbrott i ett garage på Hildebrandsgatan. Polis åker fram till platsen och kan där säkra två gärningspersoner. Patrullen skriver en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel.

23:16, brand, Uddevalla
Vi får ett larm om att två bilar brinner på Myråsvägen. När räddningstjänsten kommer fram är det en bil som brinner. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga uppgifter om personskador.

23:27, brand, Mark
Vi får larm om att någon har bränt papper på en snabbmatsrestaurang i Kinna. Det visar sig att någon har lagt in något i en mikrovågsugn som sedan har börjat brinna. Branden är släckt när patrullen kommer fram. Ingen misstänkt kvar på platsen. Inga uppgifter om att någon har kommit till skada. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

23:45, rattfylleri, Trollhättan
En man går med ett glas vin i handen på en bensinmack. Mannen hoppar sedan in i en bil och kör iväg. En väktare som är på plats följer efter bilen och larmar samtidigt polis. Mannen stannar vid Föreningsgatan och säkras på plats. Polis kommer fram och omhändertar mannen för kontroll misstänkt för rattfylleri.

01:06, misshandel, Göteborg
Vi får in ett samtal om att en man har blivit misshandlad på en spårvagn. Någon har dragit i nödbromsen och vagnen har stannat mellan Hagakyrkan och Järntorget. Samtliga inblandade har hoppat av spårvagnen. En eller eventuellt flera gärningspersoner springer mot Haga. En patrull anträffar sedan den misshandlade mannen. En ambulans har larmats till platsen och mannen blir undersökt på plats. Ingen misstänkt eller gripen. Patrullen skriver en anmälan om misshandel samt grov stöld. Oklart vad gärningspersonerna fått med sig. Mannen har samtidigt en kniv på sig och patrullen skriver även en anmälan gällande brott mot knivlagen.

02:38, stöld, Stenungsund
Vi får larm om en man som själ ombord på en buss. Det är mycket folk på bussen och mannen ska enligt uppgift ha hälsat på folk samtidigt som han ryckt halskedjor och stoppat handen i folks fickor. Mannen hoppar av vid Jörlanda och försvinner från platsen. Ett flertal personer ska enligt uppgift blivit bestulna. En patrull skriver en anmälan om grov stöld. Ingen misstänkt eller gripen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.