Hoppa till innehåll
Hem » 27 augusti 07:50, Sammanfattning natt, Värmlands län

27 augusti 07:50, Sammanfattning natt, Värmlands län

Arvika
00.29-01.05: Under tidsspannet hanterade polispatruller två narkotikabrott, eget bruk i två olika ärende. Båda misstänkta är män och  i 20 samt 30-årsåldern. En misshandel är även anmäld i anslutning till en nöjeslokal. Målsäganden är i 30-årsåldern och misstänkt i 20-årsåldern. Det ska finnas vittnen till misshandeln. Dock saknas information om eventuellt skadeläge.

Hagfors kommun
03.48: En man misstänks ha slagit en kvinna han har en relation med. Misstänkt är i 20-årsålern och målsäganden är i 25-årsåldern. Patrull har vidtagit utredningsåtgärder. Misshandeln har skett inomhus, uppgifter om eventuella skador saknas.

Säffle
23.21: En bilist kontrolleras och misstanke om grov olovlig körning uppstår. Föraren är en man i 20-årsåldern. Fordonet som framförs är även avställt.

Hagfors

23.43: Två kvinnor har bråkat, ena kvinnan är i 30-årsåldern och den andra i 20-årsåldern. En anmälan har upprättats med den 30-åriga kvinnan uppsatt som misstänkt. Brottet ska ha skett utomhus. Det finns vittnen till händelsen.

Polisens ledningscentral har mottagit ett större antal samtal från främst Arvika, samtalen behandlar musik som spelat i mycket höga volymer. Runt om i Polisområdet har det hanterats berusade personer. Det har kontrollerats fordon samt personer. Det har även hanterats viltolyckor. Det har även förekommit ärende kring psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.