Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-08-27 08:20:03 27 augusti 07:50, Sammanfattning natt, Örebro län

Uppdaterad 2023-08-27 08:20:03 27 augusti 07:50, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro
22.05: En man i 20-årsåldern misstänks för våld mot tjänsteman i samband med omhändertagande enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person. Mannen misstänks även för att narkotikabrott, eget bruk. Händelsen har inträffat vid en konsert i Örebro.

22.37: Två personer misstänks för våldsamt motstånd i samband med en konsert, dessa avlägsnas från platsen enligt polislagens paragraf 13§. Tre personer blir samtidigt föremål enligt LOB, lag om omhändertagande enligt berusad person. Alla tre blir omhändertagna och överlämnade till anhöriga.

23.23: En man misstänks för misshandel av en taxichaufför. Mannen betalar inte heller för resan och misstänks även för ringa bedrägeri. Ingen person är frihetsberövad. Det saknas uppgifter om skadeläge på målsäganden.

23.58: I centrala Örebro grips en man 45-årsåldern för misshandel. Misstänkt har misshandlat en kvinna han har en relation med. Målsäganden är transporterad till sjukvården av polispatrull. Mannen anhölls under natten av åklagare.

Lindesberg
00.06: En man i 25-årsåldern misstänks för drograttfylleri samt narkotikabrott, eget bruk. Analys får utvisa om misstankar kvarstår.

Karlskoga
00.35: En man i 20-årsåldern misstänks för drograttfylleri samt narkotikabrott, eget bruk. Analys får utvisa om misstankar kvarstår.

Örebro
01.02: Två män i 20-årsåldern grips misstänkta för grov misshandel i anslutning till en nattklubb i Örebro. Målsäganden är en man i samma ålder. Det finns ingen uppgift om skadeläge.

Kumla
02.06: En man i 20-årsåldern omhändertas enligt LOB, lag om omhändertagande enligt berusad person. Mannen misstänks även för ofredande samt grovt brott mot knivlagen, detta då mannen innehade ett föremål som det ej finns ett legalt syfte med att inneha som är ägnat att skada.

Örebro
02.37: Två män som bråkar i city. Polispatrull skriver en anmälan om misshandel, båda männen är i 20-årsåldern.

Det har under natten varit mycket ärende att hantera för polisen. Många av nattens ärende har behandlat alkoholrelaterad brottslighet. Det har hanterast utöver ovan ärende försvunna personer, psykisk ohälsa. Det har äveninträffat och hanterats viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.