Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-11-18 07:53:57 18 november 07.50, Sammanfattning natt, Värmlands län

Uppdaterad 2023-11-18 07:53:57 18 november 07.50, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kristinehamn
22.10: En bilist, en man i 25-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk efter stopp på ett fordon i Kristinehamn. Passagerare är en man i 20-årsåldern, denne misstänks för narkotikabrott eget bruk. Analyser kommer utvisa om misstankar kvarstår.

Karlstad
22.38: En man i 50-årsåldern uppger att han blivit misshandlad av en person han känner, den misstänkta personen är en man i 60-årsåldern. Ingen person är frihetsberövad med anledning av brott. Det saknas uppgifter om målsäganden sökt eller kommer söka sjukvård.

00.01: En man i 20-årsåldern uppger att han blivit misshandlad av en man också han i 20-åråldern. Det saknas ingående uppgifter om vad som inträffat, det saknas även uppgifter om målsäganden sökt eller kommer söka sjukvård.

00.04: Det har av okänd anledning börjat brinna i ett hus, ingen person är skadad. Platsen kommer spärras av och en teknisk undersökning kommer genomföras då det är möjligt med anledning av säkerhet samt att brandplatsen svalnat. Anmälan mordbrand är skriven av polispatrull.

02.28: En man i 30-årsåldern uppger at ha blivit misshandlad av en kvinna i 25-årsåldern, anmälan misshandel är upprättad. Det saknas ingående uppgifter om vad som inträffat, det saknas även uppgifter om målsäganden sökt eller kommer söka sjukvård.

Polispatruller har hanterat ärende med psykiskohälsa under natten. Det har inkommit och hanterats tre viltolyckor. Det har även genomförts ett större antal kontroller på personer samt fordon.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.