Hoppa till innehåll
Hem » 27 augusti 07:50, Sammanfattning natt, Dalarnas län

27 augusti 07:50, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Leksand
23.23: I samband med en trafikolycka, ett fordon som kört ner i ett hål i vägen på grund av det myckna regnandet misstänks föraren för rattfylleri. Misstänkt är en man i 50-årsåldern. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Avesta
00.06: I samband med bråk i bostad framkommer misstanke om narkotikabrott. En kvinna i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott, innehav samt eget bruk. I samma bostad befinner det sig en man och en kvinna även de i samma ålder, de båda misstänks för narkotikabrott, eget bruk. Beslagen kommer analyseras på NFC, nationellt forensiskt center.

Falun
02.44: En man i 20-årsåldern misstänks för att ha misshandlat en man också han i 20-årsåldern. Misshandeln ska ha skett utomhus. Skadebild på målsäganden är okänd, dock har sjukvården kontrollerat målsäganden på plats. Inga frihetsberövande är genomförda i ärendet. Det ska finnas ett flertal vittnen till det inträffande.

Patruller har även omhändertagit personer enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person. Det har hanterats inkommande samtal om högt spelande motorfordon som patruller kontrollerat och samtalat med. Det har inträffat viltolyckor som också hanterats. Det har även varit människor som polisen träffat på och hanterat som mått psykiskt dåligt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.