Hoppa till innehåll
Hem » 25 augusti 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 augusti 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:24, misshandel, Göteborg: Polisen får samtal om ett pågående slagsmål vid Wieselgrensplatsens hållplats på Hisingen. Två män är inblandade. En av dem ska ha fallit till marken där han enligt inringaren också ska ha mottagit en spark/sparkar mot huvudet. Målsägande, en man i 25-årsåldern, är den ende av männen som är kvar när polis kommer till platsen. Hans bedöms inte vara allvarligt skadad, något sjukhusbehov föreligger inte. Mannen är kraftigt berusad och med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer tas han med till stationen.

01:25, skadegörelse, Vara: En kvinna i 70-årsåldern ringer polisen om ett pågående inbrott i hennes bostad. Hon och maken har hört röster och ljud av krossat glas från nedervåningen. Medan patruller styr mot platsen får polisen ett samtal från en agiterad man som uppger att han precis försökt bryta sig in i ett hus. Mannen hittas gående längs E20 och säkras. På grund av mannens mentala tillstånd fattas beslut om att han ska omhändertas enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård. Mannen körs till vårdande instans och en anmälan gällande skadegörelse upprättas.

04:14, ringa misshandel, Göteborg: En man i 30-årsåldern larmar polis och uppger att han blivit slagen i ansiktet vid Angereds torg. Mannen jobbar som taxichaufför och en kund som inte ville betala, en man i 25-årsåldern, pekas ut som gärningsman. När polis kommer till platsen har den misstänkte mannen avvikit. Patrullen hör målsägande och upprättar en anmälan gällande ringa misshandel och ringa bedrägeri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.