Hoppa till innehåll
Hem » 06 augusti 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

06 augusti 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:27, Borås, misshandel
En ordningsvakt på en krog ringer polis och uppger att en man på stället har blivit misshandlad. Polis åker till platsen. Mannen förs till sjukhus för kontroll. En anmälan om misshandel är upprättad. 

01:12, Trollhättan, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Anes väg. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk.

23:21, Göteborg, misshandel
En patrull passerar två personer som bråkar på Levgrensvägen. De stoppar bråket och skriver anmälan samt motanmälan om misshandel. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov.

23:35, Götene, skadegörelse
Vi får larm om ett bråk på ett vandrarhem i Brännebrona. Ambulans och polis åker till platsen. När patrull kommer fram visar det sig att en man har skallat en ruta och blöder. Oklara omständigheter. Mannen åker med ambulans till sjukhus och en patrull skriver en anmälan gällande skadegörelse.

22:48, Svenljunga, försök till bedrägeri
En man får ett samtal från någon som uppger sig vara från en fraktfirma och ska leverera ett kylskåp och hade även en faktura. Mannen hade inte beställt något kylskåp och kontaktar polis. En anmälan om försök till bedrägeri är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.