Hoppa till innehåll
Hem » 16 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16:05, misshandel, Göteborg
En man larmar polisen och uppger att han blivit slagen med något batongliknande föremål och samtidigt blivit av med ett par solglasögon. Det ska ha skett natten till söndag. En ambulans åker till den aktuella adressen och kontroller mannen. En patrull åker dit och skriver en anmälan om misshandel. Ingen gripen.

18:17, skadegörelse, Alingsås
Vi får ett samtal om att fyra-fem personer i tonåren har brutit upp ett på en skola i centrala Alingsås. De ska enligt uppgift även dragit fram uteleksaker och använder bland annat bollar för att spela basket. Polis åker till platsen. Inga personer är kvar vid skolan. En patrull skriver en anmälan om skadegörelse.  

22:16, misshandel, Tibro
Vi får in larm om personer som kastar sten mot bilar vid Allétorget. I samband med detta träffar de även en kvinna i ansiktet. Inget behov av ambulans. Personerna springer från platsen. Polis åker dit, men hittar inga gärningspersoner. En patrull skriver en anmälan om misshandel.

01:36, trafikolycka, Borås
Föraren av en personbil kör in i en lyktstolpe på Varbergsvägen. Föraren har enligt uppgift väjt för ett rådjur. Inga uppgifter om personskador. En patrull skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

02:23, brand, Göteborg
Vi får larm om en bil som brinner på Köldgatan. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Det är en lätt lastbil som brinner och är övertänd. Räddningstjänsten släcker branden. Inga personskador. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

05:03, stöld, Göteborg
En kvinna i tonåren ringer och uppger att en man har stulit hennes mobiltelefon på Järntorget. Han ska enligt uppgift ryckt telefonen ur kvinnans hand och försvunnit från platsen. Patrull åker dit och skriver en anmälan. Ingen gripen i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.