Hoppa till innehåll
Hem » 08 oktober 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

08 oktober 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04:12, trafikolycka, Ulricehamn
Föraren av en personbil kör av vägen på länsväg 1704. Bilen voltar och hamnat på taket. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Föraren hade enligt uppgift somnat till bakom ratten. Inga uppgifter om allvarliga skador eller behov av sjukhusvård. En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.

03:05, brand, Mariestad
Vi får larm om att en skåpbil brinner på en parkering vid Madlyckevägen. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Branden släcks och en patrull upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

02:55, rattfylleri, Trollhättan
En patrull stoppar en bil på Åkersbergsvägen. Föraren omhändertas för kontroll och senare för berusning. Han är även misstänkt för rattfylleri.

02:44, stöld/inbrott, Lilla Edet
Ett inbrottslarm går på en firma som tillverkar solceller. När väktare kommer fram står en lastbil utanför. Ett okänt antal gärningspersoner lastar solceller, men försvinner direkt när väktaren anländer. Polis larmas till platsen. Patrullen tar upp en anmälan om stöld. Oklart vad de har fått med sig.

01:57, rattfylleri, Lidköping
Föraren av en personbil kör in i en stolpe på Wennerbergsvägen. Föraren är inte skadad enligt uppgift. Polis larmas till platsen. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri. Bilen står trafikfarligt och bärgas från platsen.

00:19, skadegörelse, Falköping
En till synes påverkad man i bar överkropp slår sönder en entrédörr på Slötagatan. Polis larmas till platsen. Mannen omhändertas för berusning och är samtidigt misstänkt för skadegörelse.

00:17, misshandel, Göteborg
Vi får in ett larm om att en man har blivit misshandlad på Kyrkogatan. Gärningsmannen ska enligt uppgift frågat om pengar och i samband med detta misshandlat mannen utan att få med sig något. Gärningspersonen försvinner från platsen innan patrull kommer fram. Inga uppgifter om allvarligare skador eller ambulansbehov. En anmälan om misshandel är upprättad.

Grov kvinnofridskränkning, polisområde Storgöteborg
Grannar larmar om att en kvinna skriker. Patrull åker till platsen. Kvinnan har enligt uppgift blivit slagen flera gånger över tid av sin pojkvän. En patrull tar kvinnan till sjukhus för kontroll. Mannen grips på plats misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Grov kvinnofridskränkning, barnfridsbrott, polisområde Älvsborg
En flicka ringer polisen och uppger att hennes manna blir strypt och sparkad av pappan. Polis åker till den aktuella adressen. I bostaden finns ytterligare barn. Enligt uppgift från platsen har mannen varit våldsam mot kvinnan vid ett flertal tillfällen. Han grips på plats misstänkt för grov kvinnofridskränkning samt barnfridsbrott. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.