Hoppa till innehåll
Hem » 16 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ytterligare en natt med mycket fylla, misshandel och rattfyllerier i regionen.

21.00 Göteborg, misshandel m.m.
I Bergsjön har en man blivit misshandlad utanför sin port när han stod och rökte. Tre maskerade män gav sig på honom med slag och hotade även med en pistol. Det är oklart vad som ligger bakom misshandeln i nuläget. Männen försökte också ta sig in i en lägenhet men misslyckades med detta. I samband med det blev ytterligare en man misshandlad. Inga uppgifter om att männen behövt uppsöka vård. Anmälningar om grovt olaga hot, grovt vapenbrott samt misshandel har upprättats. Inga misstänkta i ärendet för närvarande.

23.21 Uddevalla, misshandel
I en lägenhet i centrala Uddevalla har en kvinna i 20-årsåldern blivit misshandlad av en man i 25-årsåldern. Mannen grips misstänkt för misshandel och olaga hot. Inga uppgifter om att kvinnan behövde vård på sjukhus.

00.01 Partille, bilbrand
På Järnringen har en bil som var anmäld stulen brunnit. Inga andra fordon skadade. Då branden tros vara anlagd upprättas en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.28 Göteborg, rån
På Kungsportsavenyen har två män i 20-årsåldern blivit rånade. Tre män ska ha tvingat dem att swisha 4.000 respektive 3.500 kr. Lite senare blev en annan man i 20-årsåldern utsatt för ett rånförsök av tre män i närheten. Han blev även misshandlad men behövde inte vård. Inga uppgifter om att några tillhyggen varit synliga.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.