Hem » 14 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

14 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20.50 Göteborg, skadegörelse
Två intagna på Högsboanstalten hade fått tag på något tillhygge och krossat två rutor för att ta sig ut från anstalten. Personal på plats lyckades dock hindra dem från att ta sig ut och båda männen kunde säkras. Männen togs sen omhand av polisen och kördes till häktet. Anmälan om skadegörelse på de sönderslagna rutorna.

21.03 Göteborg, bilbrand
På Hällskriftsgatan har någon kastat in föremål i en bil som börjat brinna. Branden har sen spridit sig till ytterligare två bilar som fått skador. Vittnen har sett ungdomar på platsen när branden startade som sen försvann på elsparkcyklar. Anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits. Ingen misstänkt.

21.25 Bengtsfors, misshandel m.m.
På Storgatan har det varit ett större bråk med ett 30-tal personer inblandade i två grupperingar. Både knivar och järnrör har varit synliga. Polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel och minst fyra anmälningar om misshandel. Även två anmälningar om skadegörelse på bilar har skrivits. Oklart om något uppsökt sjukhus. Ingen gripen i ärendet.

02.28 Borås, grov misshandel
Utanför en nattklubb på Sandgårdsgatan har en person blivit knivskuren men inte fått några allvarligare skador. En man i 30-årsåldern har gripits och är nu misstänkt för grov misshandel.

03.32 Göteborg, rån
På Västra Hamngatan har en man i 20-årsåldern blivit rånad och misshandlad av 5-6 män i 20-25-årsåldern i mörka jackor. De har slagit ner honom och även sparkat honom i huvudet. Ett vittne som såg detta ingrep i misshandeln och blev själv slagen. Rånarna lämnade därefter platsen i olika riktningar. De fick med sig en mobiltelefon. Rånoffret fick föras till sjukhus med skador i ansiktet. Inga uppgifter om att mannen som avbröt misshandeln behövde uppsöka sjukhus. 

04.02 Skövde, rån
På Handelsvägen anträffas en man i 20-årsåldern med skador. Han minns inte riktigt vad som hänt men tror att han blivit rånad då han saknar sin mobiltelefon och även blivit misshandlad. Ambulans har varit på plats och kontrollerat mannen. Polisen kommer att prata mer med honom idag för att reda ut vad som hänt. En anmälan om rån har upprättats.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *