Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-07-16 09:04:54 16 juli 08:50, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Uppdaterad 2023-07-16 09:04:54 16 juli 08:50, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:23 Trafikolycka, Berg
Polis beordras till trakten av Oviken med anledning av en trafikolycka där en bil och en moped är inblandade. En person förs till sjukvård med ambulans. Polisen ska utreda olyckan och har bland annat tagit fordonen i beslag för att undersöka dem.

01:30 Rattfylleri, Berg
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor på länsväg 535 i trakten av Skålan. Misstanke uppstår om rattfylleri. Föraren, som är minderårig, får skjuts till vårdnadshavare. Körkortet omhändertas och anmälan ska upprättas.

03:54 Rattfylleri, Östersund
En förare i Östersund kontrolleras och provtagning utförs. En anmälan om misstänkt rattfylleri ska upprättas.

Under natten har en man i Östersund gripits misstänkt för att ha misshandlat en närstående person, en man. Förhör ska hållas och åklagare ska kontaktas för att besluta om mannen ska anhållas eller inte.

Strax efter klockan tre i natt beordras polis till en adress i Krokom kommun med anledning av pågående misshandel. Enligt initiala uppgifter har en man i ett sällskap utsatt tre andra personer för misshandel och olaga hot. Den misstänkta mannen grips och åklagare ska kontaktas för att besluta om mannen ska anhållas eller inte. Uppdaterad kl 09:04: Åklagare har beslutat om att anhålla mannen.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.