Hoppa till innehåll
Hem » 21 juni 07:45, Sammanfattning natt, Värmlands län

21 juni 07:45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Arvika
00.01: En kvinna i 25-årsåldern kontaktar polisen och uppger att hon blivit utsatt för en misshandel. Polispatrull beordras till platsen, ingen misstänkt anträffas varpå polispatrull upprättar en anmälan gällande misshandel, en gärningsperson är namngiven.

Karlstad
00.01: Polispatrull kallas till en bar i centrala Karlstad med anledning av bråk. Flera personer har varit inblandade i en tjafsig diskussion samt att människor har knuffat på varandra. När polispatrull anländer platsen har flertalet personer lämnat. En man i 25-årsåldern uppger att han blivit slagen, gärningsperson är okänd. En anmälan misshandel upprättas.

Arvika
01.42: En bilist, en kvinna i 20-årsåldern stoppas och kontrolleras. Under kontrollen framkommer att behörighet att framföra körkortspliktigt fordon saknas, körkortet är omhändertaget sedan tidigare. En anmälan gällande olovlig körning skrivs. Kvinnan har också skulder hos kronofogden varpå fordonet som framförts tas i beslag för kronofogdens räkning och överlämnas till dem.

Polisen har hanterat flera ärenden kring psykisk ohälsa under natten. Det har också inträffat flertalet viltolyckor med både rådjur och älg inblandat. Ett större antal person samt fordonskontroller har också genomförts.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.