Hoppa till innehåll
Hem » 21 juni 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

21 juni 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Ludvika
00.12: En anmälare kontaktar polisen med anledning av att det uppstått ett bråk mellan två personer. En av parterna har ådragit sig en skada i ansikte från ett tillhygge. Vittne till händelsen finns. Ambulans har kontrollerat en person, det är oklart om vidare sjukvård var nödvändigt. En person är misstänkt för rubricering misshandel samt olaga hot.

Borlänge
00.39: Polispatrull beordras till en bar i centrala Borlänge. En kvinna i 20-årsåldern har blivit sexuellt ofredad av en man. Mannen är inte kvar på platsen. En anmälan gällande sexuellt ofredande är skriven av patrullen.

Falun
02.53: Polispatrull profilerar en bilist i Falun kommun. Föraren visar sig vid kontrollen vara underårig och saknar körkort. En anmälan gällande olovlig körning skrivs av patrullen och vårdnadshavare kontaktas.

Polisen har hanterat flertalet viltolyckor under natten, inga personskador är inrapporterade. Ärende kring psykisk ohälsa har också inkommit och hanterats. Det har även genomförts ett antal fordon samt personkontroller under natten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.