Hoppa till innehåll
Hem » 17 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:07 Göteborg, rån: En minderårig yngling kontaktar polis och uppger att han blivit rånad av tre gärningsmän i Vasastaden. Rånarna ska ha fått med sig en värdefull guldkedja. En anmälan om rån upprättas, några misstänkta påträffas inte.

02:14 Svenljunga, olaga hot: En ung person kontaktar polis och uppger att två män genom hot tilltvingat sig skjuts av inringarens vänner. Enligt uppgift var männen beväpnade med ett pistolliknande föremål och kniv. Patruller larmas ut och söker efter gärningsmännen. Strax innan klockan 03, i närheten av platsen där de släpptes av, påträffas männen. De grips, misstänkta för grovt olaga hot.

02:28 Alingsås, ringa misshandel: En minderårig pojke uppges ha fått en örfil av en vuxen man inne på en hamburgerrestaurang på Bangatan. Patrullen kan inte genomföra förhör på plats med den misstänkte, en man i 30-årsåldern, på grund av dennes höga berusningsgrad. Målsägande körs till hemadressen och en anmälan gällande ringa misshandel skrivs.

03:05 Alingsås, misshandel: En kvinna ringer polisen och uppger att ett gäng ungdomar knuffat hennes man av en cykel i farten. Orsaken ska vara att han plingade på ringklockan för att kunna komma förbi. Mannen har slagit i huvudet och har skrapat upp händer och knän. Han ska dock inte vara i behov av ambulanstransport. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.