Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-06-14 07:25:15 14 juni 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 2023-06-14 07:25:15 14 juni 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:07, brand, Kungälv
En anmälan kommer in om att det brinner i närmare 18 bilar i ett inhägnat område på någon typ av bilfirma. Polis och räddningstjänst anländer till platsen, branden släcks. En anmälan om misstänkt grov skadegörelse genom brand upprättas.

01:54, misshandel, Göteborg
Larm kommer in om att ett slagsmål pågår inne i en spårvagn som befinner sig vid Hjalmar Brantingsplatsen. Slagsmålet förflyttar sig så småningom utanför vagnen. Polis anländer. Tre anmälningar samt motanmälningar om misshandel upprättas. Misstänkta/målsägande är en man i 18-årsåldern, en man i 50-årsåldern och en man 35-årsåldern. Ingen är frihetsberövad. 

02:13, misshandel, Göteborg
En anmälan kommer in om en misshandel på en spårvagn som befinner sig i närheten av Ringön. Anmälaren ska ha gått emellan när en man misshandlade en annan man och då även själv blivit misshandlad. En anmälan om misshandel upprättas, målsägande är en man i 50-årsåldern. Ingen är frihetsberövad.

02:58, misshandel, Göteborg
Flera personer ringer in om ett pågående slagsmål på Järntorget. Enligt uppgift handlar det om flera personer som slår och sparkar en person. Polis anländer och griper tre personer, en man i 25-årsåldern och två män i 20-årsåldern. Målsägande, en man i 20-årsåldern, avförs till sjukhus med lättare skador enligt uppgift. De tre män som gripits misstänkts för grov misshandel alternativ försök till dråp. De män som frihetsberövas är nu anhållna.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.