Hoppa till innehåll
Hem » 22 juli 08:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22 juli 08:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:30, Göteborg, rattfylleri
En bilist kontrolleras i Sävenäs. Bilisten, som är en man i 45-årsåldern, misstänks vara påverkad och får följa med för provtagning. En anmälan om misstänkt rattfylleri upprättas.

00:17, Lysekil, tillgrepp av fortskaffningsmedel, rattfylleri genom påverkan av narkotika, ringa narkotikabrott, misshandel
Ett larm kommer in från en krogservering i Lyse. Personalen har haft problem med en mycket berusad man i dryga 20-årsåldern under kvällen, och när de sätter sig i sin bil och ska lämna arbetsplatsen hoppar mannen ut framför bilen. Bilföraren stannar bilen och då hoppar mannen in i bilen och försöker köra iväg. Personalen lyckas stoppa mannen, som är aggressiv. De håller fast honom. Flera personer i närheten hjälper till. Polis anländer till platsen och omhändertar mannen enligt lagen om berusning. Mannen är misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, rattfylleri genom påverkan av narkotika, ringa narkotikabrott och misshandel.

00:51, Borås, brand
Ett larm kommer in från Sjöbo om att två husbilar brinner i närheten av ett företag. Husbilarna ska vara helt övertända. Branden ska också ha spridit sig till någon del av företagets husfasad. Räddningstjänst och polis anländer. Branden släcks, ingen person har kommit till skada. Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand. Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att genomföras.

00:54, Skara, olovlig körning
En bilist kontrolleras i Brunnsbomarken. En anmälan om olovlig körning upprättas.

00:59, Tanum, våld/hot
Ett larm kommer in från en krogservering i Grebbestad centrum. Larmet kommer från en ordningsvakt som har omhändertagit en man som beter sig stökigt. Polis anländer. Mannen, som är i dryga 25-årsåldern, grips för grovt brott mot knivlagen, våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott eget bruk. 

01:59, Göteborg, rån
Ett larm kommer in från Otterhällan om att ett grupp ungdomar slår och skrämmer folk på platsen. Anmälaren, en man i drygt 25-årsåldern, ska också ha blivit knuffad och bestulen på sin elsparkcykel. Polis anländer till platsen och söker efter gärningsmännen. En anmälan om rån upprättas. Ingen frihetsberövad.

03:21, Göteborg, grovt rattfylleri
En bilist kontrolleras i Lorensberg. Bilisten, en man i drygt 20-årsåldern, misstänks vara påverkad och får följa med för provtagning. En anmälan om misstänkt grovt rattfylleri upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.