Hem » 03 juli 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

03 juli 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:24 Misshandel, Östersund
Samtal inkommer från en man som uppger att han blivit misshandlad vid Jamtli i Östersund. Polis beordras ut och förhör hålls med målsägande och vittnen. Polis letar efter gärningspersonen men anträffar ingen. Målsägande skjutsas till sjukvård och en anmälan gällande misshandel upprättas.

00:34 Skadegörelse mm, Krokom
Polis beordras till en adress i Krokom med anledning av en bråkig person. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB), han misstänks även för ringa narkotikabrott, eget bruk, och skadegörelse.

01:07 Misshandel, Östersund
Polis beordras till ett uteställe i centrala Östersund med anledning av att en kvinna uppger att hon blivit drogad. En anmälan om misshandel upprättas då det misstänks att en okänd person på något sätt drogat målsägande. Kvinnan skjutsas till sjukvård.

02:06 Misshandel, Östersund
Samtal inkommer om bråk i centrala Östersund. Polis beordras dit och det är lugnt på plats. En anmälan upprättas gällande misshandel där två personer, en kvinna och en man, är målsägande. Det finns ingen misstänkt gärningsperson kvar på platsen.

04:20 Misshandel, Östersund
Polis beordras till centrum med anledning av bråk där två män. Det är lugnt på plats. Förhör hålls med vittne och en anmälan gällande misshandel tas upp. Målsägande, en man, först till sjukvård.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *