Hoppa till innehåll
Hem » 25 juli 07:05, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 juli 07:05, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:47, grov olovlig körning, Göteborg: Polis larmas till en bensinmack vid Ullevimotet. I samband med en trafikolycka mellan tre bilar, uppges en av förarna ha sprungit från platsen. Andra personer som varit inblandade i olyckan har sprungit efter mannen, hunnit ikapp och därefter brottat ner honom. Polisen tar över gripandet och upprättar en anmälan om grov olovlig körning och grovt rattfylleri. Den misstänkt, en man i 35-årsåldern, förs till häktet för tillnyktring. 

01:41, rån, Uddevalla: Polis larmas om ett rån och en misshandel på Sunnanvindsvägen i Uddevalla. Målsägande är två killar och två tjejer i 15-årsåldern. De ska ha blivit konfronterade av ett gäng jämnåriga killar utanför en port till ett flerbostadshus. Enligt uppgift ska en av de målsägande killarna ha en konflikt med dessa och han flyr från platsen. Gärningsmännen uppges då ha tillgripit en moped tillhörande en av de målsägande tjejerna. I samband med rånet ska den andra av de målsägande killarna ha blivit nedslagen. När gärningsmännen ska lämna platsen på mopeden passerar en polispatrull, och gärningsmännen flyr in i ett närliggande skogsområde. Patrullen hinner ikapp två av dem och de grips, misstänkta för rån, grovt olaga hot och olaga hot. Det finns ytterligare två misstänkta i ärendet.  

02:16, stöld, Borås: En man i 45-årsåldern kontaktar polis efter att ha upptäckt att han haft inbrott i sin bil, som vid tillfället stått parkerad vid en bilverkstad i Ryboholm, Borås. Tjuvarna uppges ha tillgripit en plånbok samt nycklarna till ytterligare två bilar som varit parkerade vid verkstaden. De båda bilarna, samt ytterligare en, visar sig vara stulna. En av de stulna bilarna har tidigare setts av en polispatrull i närheten av ytterligare ett misstänkt bilinbrott, denna gång i Svaneholm. Den aktuella bilen har kört ifrån patrullen och registreringsnumret larmas då ut. Samtliga stulna bilar anträffas senare på olika adresser. En polishund får upp ett spår som leder från en av bilarna till en adress i Svaneholm. En husrannsakan genomförs, och i bostaden anträffas tre personer. Man hittar inga bilnycklar, men omständigheter gör att två av personerna, båda män i 20-årsåldern, delges misstanke om tillgrepp av fortskaffninsgmedel. 

04:19, grov misshandel, Göteborg: En polispatrull påträffar en skadad man i 35-årsåldern på Inlandsgatan i Göteborg. Mannen visar sig vara huggen i ena skuldran, förmodligen med en kniv, och förs med ambulans till sjukhus. Skadorna uppges inte vara livshotande. Gärningspersonen/personerna är för närvarande okänd/okända. Det är också oklart exakt var brottet inträffat. En anmälan gällande grov misshandel har upprättats.  

05:45, skadegörelse, Uddevalla: Polis larmas till en misstänkt brand på Valhallavägen i Uddevalla. Enligt boende på adressen luktar det rök i trapphuset. På plats hittar patrullerna en uppbruten och bränd lägenhetsdörr. Någon aktiv brand kan inte konstateras. Det finns ingen person i lägenheten, varken någon boende eller misstänkt gärningsman. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.