Hoppa till innehåll
Hem » 20 oktober 07:03, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20 oktober 07:03, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:41 Lerum, misshandel: En person kontaktar polisen och uppger att en man i 20-årsåldern slagit två resenärer på ett tåg på väg österut från Göteborg. Allmänhet håller fast den misstänkte i väntan på polis. I Lerum går en patrull ombord och tar över. En anmälan gällande misshandel och narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

00:51 Göteborg, misshandel: Polisen larmas om en misshandel utanför en krog på Andra Långgatan. Enligt inringaren ligger en man på marken medan flera andra män sparkar och slår honom. Ordningsvakter rusar dit för att avbryta, strax därefter anländer polispatruller till platsen. Två män, i 25-och 40-årsåldern, anträffas och grips, misstänkta för grov misshandel. Det finns uppgifter om att målsägande, en man i 25-årsåldern, tappat medvetandet i samband med misshandeln. Han vårdas nu på sjukhus, skadeläget är oklart.

02:19 Göteborg, misshandel: Polisen får flera samtal om ett pågående slagsmål utanför en krog vid Avenyn. Hur många som är inblandade är oklart. Patruller är snabbt på plats och kan avbryta. Två blödande män påträffas. En av dem, en man i 40-årsåldern, misstänks för misshandel. Målsägande är en man i 30-årsåldern. Han förs till sjukhus för vård, oklart skadeläge. Polisen upprättar ytterligare en anmälan gällande misshandel, där den misstänkte mannen i 40-årsåldern är målsägande. Han ska ha blivit slagen, sparkad och skuren i ett finger av en grupp personer. Det finns för närvarande inga misstänkta i det ärendet. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.