Hoppa till innehåll
Hem » 29 april 07:59, Sammanfattning natt, Dalarnas län

29 april 07:59, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Avesta

22.34. Skadegörelse. En man i 45-årsåldern blev misstänkt för skadegörelse efter att ha krossat en entrédörr till ett trapphus i Krylbo.

00.26. Trafikbrott. Patrull stoppade och kontrollade en A-traktor i Krylbo med anledning av att bilisten framförde fordonet i en alldeles för hög hastighet. En pojke i 15-årsåldern blev misstänkt för olovlig körning. Fordonet togs i beslag och körkortet omhändertogs på plats. Pojken kördes senare hem till vårdnadshavare.

Borlänge

02.22. Rattfylleri. Personal på en restaurang noterade att en bilist uppträdde påverkat på Södra Backa varvid polisen kallades till platsen. Föraren, en man i 17-årsåldern, blåste positivt vid alkoholutandningsprovet och blev misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning då han saknade behörighet att framföra aktuellt fordon.

I övrigt har patrullerna omhändertagit flera personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, kontrollerat ett stort antal personer och fordon, upprättat trafikkontroller samt hanterat psykisk ohälsa och bråk.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.