Hoppa till innehåll
Hem » 05 november 07:00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

05 november 07:00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:24 Rattfylleri, Avesta
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Avesta. Föraren saknar körkort. Misstanke uppstår dessutom om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika och han får följa med för provtagning. En anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav samt grov olovlig körning.

23:44 Brand, Hedemora
Polis beordras till centrala Hedemora med anledning av misstänkt fordonsbrand. En personbil är berörd. Polis dokumenterar platsen, håller förhör och en anmälan gällande skadegörelse ska upprättas.

00:11 Misshandel, m.m., Falun
Samtal inkommer om misstänkt skadegörelse av en bil vid en bensinstation i Falun. Polis beordras ut och det framkommer att en person i övre tonåren misshandlats tidigare på en annan plats i Falun, vid en biltvätt. Inledningsvis misstänks misshandel samt skadegörelse. Anmälan ska upprättas.

00:32 Skadegörelse, Mora
Polis beordras till en adress i Mora med anledning av en misstänkt skadegörelse av ett fönster på en fastighet. Anmälan gällande skadegörelse ska upprättas. Ingen misstänkt anträffas.

00:59 Skadegörelse, Gagnef
Polis beordras till en adress i Djursås på grund av att en fönsterruta krossats av okänd person. Platsen dokumenteras och anmälan gällande skadegörelse ska upprättas. Ingen misstänkt anträffas.

02:08 Misshandel, Falun
Polis beordras till Falu centrum efter samtal om tidigare misshandel. Det framkommer att fem personer har utsatts för misshandel av några personer. Inga misstänkta är kvar på plats. Polis håller förhör och tar upp en anmälan gällande grov misshandel.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.