Hoppa till innehåll
Hem » 30 januari 05:47, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

30 januari 05:47, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Narkotikabrott – Luleå
Klockan 01:31stoppar polisen ett fordon i centrala Luleå. En passagerare, en man i17-årsåldern, blev misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk. Han fick följa med för kroppsbesiktning. Polis tog även kontakt med vårdnadshavare.

Rattfylleri – Luleå
Klockan 03:04 stoppar polisen ett fordon i bergviken i Luleå. Föraren som är en man i 35-årsåldern blev misstänkt för rattfylleri och grov olovlig körning. Polisen vidtog sedvanliga utredningsåtgärder samt att de omhändertog bilnycklarna för att hindra fortsatt färd.

Rattfylleri – Boden
Strax efter klockan 03:00 stoppar polisen en A-traktor i centrala Boden. Föraren som var en man i 17-årsåldern blev misstänkt för rattfylleri när polisens sållningsinstrument visade positivt utslag. Han fick följa med för provtagning. Vårdnadshavare hämtade den misstänkte efter att sedvanliga utredningsåtgärder var avklarade.

Rattfylleri – Kalix
Klockan 03.57 stoppar polisen en A-traktor i centrala Kalix. Föraren, en 17 årig man, blir misstänkt för rattfylleri efter att ha blåst i polisens sållningsinstrument (dräger). Han får följa med för provtagning. Efter provtagning blev han skjutsad till hemadressen. Vårdnadshavare är informerade.

Olovlig körning – Kalix
Strax efter klockan 23:00 stoppar polisen ett fordon i Kalix. Föraren, en man i 30-årsåldern, blev misstänkt för olovlig körning i samband med stoppet.

Rattfylleri – Gällivare
Klockan 22:53 får polisen ett samtal från ett vittne som ser en kvinna försöka framföra en bil. Vittnet misstänkte att kvinnan var berusad. Polis beordras till platsen och stoppar kvinnan när hon kör bilen. Kvinnan blåser positivt i polisens sållningsinstrument och blir samtidigt misstänkt för rattfylleri och får följa med för provtagning. Kvinnan är i 40-årsåldern.

Trafikbrott – Kiruna
Klockan 23:48 iakttar polisen två A-traktorer som kör mot rött i en korsning. Polisen stoppar båda fordonen och utfärdar böter till vardera förare på 3000 kronor .

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.