Hoppa till innehåll
Hem » 16 april 06:56, Sammanfattning dag, Västra Götalands län

16 april 06:56, Sammanfattning dag, Västra Götalands län

00.31 Göteborg, rån 
Polisen får in uppgifter om att en kvinna i 30-årsåldern ska ha blivit attackerad i ett trapphus på Grevegårdsvägen. Hon ska ha blivit hotad och nerdragen på golvet i fastighetens trapphus. Hon ska även blivit av med telefon och ID-handlingar. Två okända män ska ha utfört gärningen. 
Kvinnan ska ha träffat på männen i närheten av Frölunda torg och sedan ska de ha följt efter henne till Grevegårdsvägen där brottet inträffar. Inga kända fysiska skador. Ingen gripen. 

Kl 01.37 Kungälv, försök till inbrottsstöld/tre gripna
Polisen får larm om att två män ska försöka ta sig in i en fastighet vid Toreby Mosse. De ska ha brutit på en altandörr men blev upptäckta och sprang då från platsen. De båda var maskerade då de ertappades. Polisen påbörjar en sökinsats i närområdet. Helikoptern finns i tjänst och den kan lokalisera två bilar i rörelse i närområdet. Polisen genomför kontroll av dessa bilar. I en av bilarna finns tre personer med utländskt medborgarskap. Polisen finner även sk ”rånarluvor” och brytverktyg samt en lös reg. skylt. Samtliga i bilen grips för försök till inbrottsstöld.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.