Hem » 12 april 06:00, Sammanfattning dag, Västra Götalands län

12 april 06:00, Sammanfattning dag, Västra Götalands län

Kl 02.02 Göteborg, skadegörelse, vållande till kroppsskada mm
Polis larmas till Slottskogsgatan där en kvinna uppges ha kastat en sten genom en ruta till en bostad. Den boende i bostaden har träffats av stenen då han ligger i sängen, dock inga allvarliga skador. Den person som träffats frågar kvinnan vad hon håller på med och då vill hon komma in genom porten. Hon blir dock inte insläppt och går från platsen. Polis tillkallas och polisen söker i närområdet, sista iakttagelse är vid Hägergatan. Polis anträffar en kvinna som stämmer bra in på beskrivning från brottsplatsen. Kvinnan har då hon anträffats jord på händerna. Hon identifieras men blir även våldsamt mot ingripande polismän. Anmälan upprättas, skadegörelse, vållande till kroppsskada samt våldsamt motstånd.   

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *