Hoppa till innehåll
Hem » 13 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

13 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:34 Försök till rån, Härryda
Polis kallades till Lyckhemsvägen i Härryda där en man blivit misshandlad och utsatts för ett rånförsök. Målsägaren en man 18-årsåldenr bliv konfronterad av tre gärningsmän och misshandlad med slag i ansiktet då gärningsmännen ville råna honom på han telefon.
Gärningspersonerna var maskerade och drog med målsägaren in in skogen. Polis tillkallades och ett eftersök gjordes efter gärningspersonerna utan resultat, dock kunde målsägarens telefon hittas i skogen. Ingen gripen och inga uppgifter om behov av akutsjukvård för målsägarens del.

00:00 Misshandel, relation, Polisområde Fyrbodal, Dalsland

Polis kallades till en adress i Polisområde Fyrbodal i Dalsland då en kvinna enligt uppgifter till polisen blivit misshandlad av sin make. Mannen ska enligt uppgifter till polisen ha knuffat omkull kvinnan och sparkat och slagit henne när hon låg på golvet, kvinnan mottog sparkar och slag mot kroppen och huvudet. Mannen ska därefter ha lämnat adressen innan Polis kom till platsen. Kvinnan blödde ifrån pannan men var inte i behov av akutsjukvård.

Mannen eftersöktes då han lämnat platsen i en bil. Bilen larmades ut och en och en halvtimma efter att larmet inkom till polisen hittade en polispatrull mannen och det eftersökta fordonet. Mannen försökte fly in i ett skogsområde men kunde snabbt gripas av Polis. 

Mannen som har licens för flera jaktvapen fick dessa omhändertagna av polis. 

Anmälan om grovmisshandel och två fall av barnfridsbrott samt anmälan till socialtjänsten enligt SOL 14§ har upprättats.  

23:33 skadegörelse genom brand, Skara
Polis kallades till Björkängsgatan i Skara där en bil satts i brand. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad, ingen är gripen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.