Hoppa till innehåll
Hem » 02 juni 06:24, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

02 juni 06:24, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:02 Rån, Storgatan, Göteborg.
En målsägare blev rånad av tre gärningsmän, gärningsmännen fick med sig en halskedja som byta från rånet. Någon av rånarna ska ha visat/hotat med en kniv vid rånet.
Flera polispatruller sökte rånarna, dessvärre var det svårt att initialt få ett bra signaliment av målsägaren, rånarna undkom.  

22:45 Rån, Brunnsparken, Göteborg.
En målsägare Blev misshandlad och rånad av två gärningsmän vid Brunnspraken, mannen blev rånad på glasögon. Under misshandeln ska målsägaren blivit slagen och sparkad, polisen kontaktades 40 minuter efter rånet varför ett gripande av gärningsmännen på platsen försvårades.  
 
00:50 Misshandel, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Orustgatan, Göteborg.
Polis larmades om en pågående misshandel på Orustgatan i Göteborg. En man ska ha blivit misshandlad av fler män där uppgifter om att någon av gärningsmännen ska ha haft ett baseboll trä kom polisen till känna.

Polis kom till platsen och anträffade en misstänkt gärningsman som kvarstannat på platsen och målsägaren som blivit misshandlad. Uppgifter till polisen gjorde gällande att flera eventuella gärningsmän lämnat platsen. Den misshandlade mannen hade en misstänkt fraktur i armen, mannen var vid medvetande. 
Initiala utredningsuppgifter gjorde gällande att, målsägaren vid misshandeln ska ha försökt stjäla en moped vid platsen och då blivit avbruten av den misstänkta gärningsmannen för misshandeln.
Polisanmälan upprättade om misshandel och tillgrepp av fortskaffningsmedel.
 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.