Hoppa till innehåll
Hem » 03 januari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

03 januari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:55 Rån, Göteborg
En man blev rånad utanför sin bostad på Fornminnesvägen i Göteborg. Fyra gärningspersoner ska ha hotat målsägaren och då rånat honom på hans mobiltelefon. Polis kom till platsen och genomförde omfattande hundsök utan att någon kunde gripas. Det finns dock flera intressanta utredningsuppgifter att arbeta vidare med i ärendet. 

00:34 Skadegörelse genom brand, Göteborg
En container vid en återvinningsstation på Södra Fiskebäcksvägen hade satts i brand. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. 

00:50 Skadegörelse genom brand, Göteborg
En container vid en återvinningsstation på Norra Fiskebäcksvägen hade satts i brand. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Polispatruller har patrullerat i området i sökandet efter gärningspersoner. 

01:00 Misshandel, Göteborg
En man i 60-årsåldern blev misshandlad på Korsvägen. Någon ska ha strypt målsägaren med något plastföremål. Målsägaren kunde ta sig från platsen och uppsöka sjukvård med svullen hals och hade problem att svälja och ont andas. Polis kontaktades först när mannen var på sjukhus vid 6-tiden på morgonen. Mannen kommer att förhöras för att händelsen ska kunna utredas.   

05:44 Brand, Göteborg
Polis och räddningstjänst kallades till Brunnsgatan där flera bilar brann. De ska ha handlat om två elbilar som brunnit. Flera trappuppgångar ska ha rökfyllt i samband med branden. Polis bistår räddningstjänsten i räddningsarbetet  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.