Hoppa till innehåll
Hem » 18 juni 07:15, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

18 juni 07:15, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:00 Misshandel, Polisområde Skaraborg
Polis larmades till en adress i Polisområde Skaraborg då en kvinna uppgivit att hon misshandlats av sin man. Kvinna som blivit slagen i huvudet uppgav även att parets minderåriga son fanns på adressen vit tiden för misshandeln och eventuellt bevittnat denna. 
Polis kom till platsen och kunde hämta den misstänkta maken till förhör. 

01:19 Försök till mord, Borås
Polis kallades till en adress i Hässleholmen, Borås med anledning av att en person blivit utsatt för ett mordförsök. Målsägaren en man i 30-årsåldern ska ha tillfogats skador med något vasst föremål. Gärning ska ha skett inomhus och skadeläget är just nu oklart. Polis har gripit två personer som lämnat platsen, en man i 35-årsåldern och en kvinna i 25-åråldern. Målsägaren fördes till sjukhus med hjälp av polispatrull. Vissa beslag har gjort som kan vara av vikt för den pågående utredningen. 

04:46 Rån, Göteborg
en polispatrull uppmärksammade en man vid Hagakyrkan som verkade skadad, mannen verkade blivit misshandlad. Vid närmare kontroll visade det sig att mannen blivit rånad. Mannen uppgav att han rånats på Tredje Långgatan en timma tidigare och då blivit misshandlad. Mannen hade skador i huvudet och blödde en del från ögonbrynet. Enligt uppgifter ska målsägaren blivit rånad av fyra gärningsmän som slagit och sprakat målsägaren. Under misshandel har målsägaren blivit bestulen på sin mobiltelefon. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.