Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-05-13 07:23:12 13 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 2022-05-13 07:23:12 13 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:17 Försök till mord, Falköping.
Polis och ambulans kallades till Wetterlinsgatan i Falköping med anledning av en trafikolycka, en man hade blivit påkörd av en personbil på platsen. Målsägaren en man i 20-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus med skador, ej känt hur allvarliga.

Under polisen arbete på plats framkom uppgifter om att olyckan kunde varit avsiktlig, varför en förundersökning om försök till mord upprättades. Två personer greps och har anhållits av åklagare misstänkta för försök till mord.   

22:23 Rån, Mölndal
Polis kallades till Våmmedalsvägen i Kållered då en målsägare rånats under knivhot. Målsägaren en man i 35-årsåldern blev hotad med kniv av för honom tre okända män. De ska ha kommit till platsen på moped och elscooter. Målsägaren blev av med sin mobiltelefon och grafikkort. Polispatruller sökte i området efter gärningspersoner dock utan resultat. En anmälan om rån upprättades. 

00:57 Skadegörelse genom brand, Trollhättan
Polis larmades om att ett flertal bilar satts i brand på Torparegatan i Trollhättan. På plats konstaterades att en bil satts i brand, räddningstjänsten kunde släcka branden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades av polispatrull. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.