Hoppa till innehåll
Hem » 31 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

31 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:16 Rån, Skövde
Polis kontaktades av en man som blivit rånad på hertig Johans Gata i Göteborg. Två för honom ökända män ska ha hotat honom med kniv och rånat honom på plånbok och klocka. Polis på plats tog en anmälan om rån, ingen gripen i nuläget.  

02:21 Brand, Göteborg
Polis larmades om en misstänkt brand på ett hotell på Viktoriagatan. Polis på platsen kunde konstatera att någon släng in en bengaliskeld i hotell entrén med rökutveckling som resultat. Hotellets cirka 120 gäster fick utrymmas.  Räddningstjänsten var på plats och faran kunde avvärjas. Inga rapporter om skador i samband med ärendet. En anmälan om försök till mordbrand upprättades av polispatrullen, ingen gripen. 

00:00 Våldtäkt, Polisområde Storgöteborg. 
Polis kontaktades då en flicka blivit våldtagen på en fest. Det var ett syskon till flickan som kontaktade polisen. Polis åkte till adressen och kunde hjälpa flickan att ta upp en anmälan om våldtäkt.  Polis körde flickan till sjukvården för omhändertagande.  ingen gripen i nuläget. 

03:03 Rån, Göteborg
En man ringde polisen på en telefon han lånat av en förbipasserande då han blivit rånad. Händelsen utspelade sig på Götabergsgatan. Två okända personer som var maskerade stoppade målsägaren och undre knivhot kände de igenom målsägarens tillhörigheter och rånade honom på klocka, halsband, kontanter och hans bankkort. Polis kom till platsen och mötte målsägaren och upprättade en anmälan om rån. 

03:54 Rån, Göteborg
Polis larmade om ett rån på Markurellgatan i Hisings Backa, Göteborg. En målsägare ska på platsen ha blivit rånad av ett gäng på 12 killar som ska ha slagit målsägaren i ansiktet fleragånger och rånat honom. Målsägaren ska ha blivit rånad på alla sina tillhörigheter utom sin mobiltelefon som han lyckades gömma i sina underkläder.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.