Hoppa till innehåll
Hem » 12 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

12 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19.23 Lindome, grov misshandel
I centrala Lindome blev en kvinna i 25-årsåldern knivskuren i ena armen och fick åka med ambulansen till sjukhus för att sys. Med hjälp av bland annat vittnen kunde polisen lite senare gripa en kvinna i 20-årsåldern som misstänkt för knivskärningen. Hon misstänks för grov misshandel.

00.10 Tanum, bilbrand
På pendelparkeringen vid Grindsmotet har en bil börjat att brinna. Räddningstjänst och polis till platsen. Branden är troligen anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen misstänkt i nuläget.

00.50 Landvetter, rån
Vid Angebäckens förskola har två män i 18-årsåldern blivit rånade på sina mobiltelefoner. Två maskerade män med kniv tvingade till sig telefonerna och försvann från platsen. Inga personskador. Polisen har kontrollerat flera personer men i nuläget är ingen misstänkt.

03.32 Skövde, försök till stöld
Boende ringde om ett pågående inbrott i ett källarförråd på Norra Trängallén. När polisen kom fram var två personer kvar i källarförrådet, en man och en kvinna i 25-30-årsåldern. Båda greps misstänka för försök till stöld samt skadegörelse. De anhölls senare av åklagare.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.