Hoppa till innehåll
Hem » 01 oktober 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01 oktober 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:54, Göteborg, försök till mord: En man i 20-årsåldern har blivit rånad och i samband med det knivskuren av tre maskerade män på Stigberget. De misstänkta rånarna ska ha lämnat platsen på elskoter. Mannen förs till sjukhus med ambulans. En anmälan om försök till mord upprättas. Inga gripna i nuläget.

00:14, Vårgårda: En förare av en A-traktor ses dricka alkohol och därefter sätta sig bakom ratten och köra iväg. En patrull söker efter killen, som är i 16-årsåldern. Han hittas och misstänks för olovlig körning och rattfylleri. Han får även körkortet omhändertaget. A-traktorn tas i beslag.

00:39, Stenungsund: Väktare ser ett antal personer inne på det avspärrade området vid skredet som inträffade för en vecka sedan. De misstänks leta gods vid lastbilarna som finns kvar inne på skredområdet. Personerna försvinner när väktare uppmanar dem att lämna området. De lastbilar och butiker som finns på området är tömda på allt gods. Området är fortfarande mycket farligt att beträda. 

01:09, Lindome: En patrull stoppar en bilist på länsväg 503. Mannen, som är i 20-årsåldern, gör motstånd när han ska omhändertas för provtagning och tappar därefter medvetandet. Patrullen kör mannen till sjukhus. Han misstänks för drograttfylleri, olovlig körning, vårdslöshet i trafik, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

05:38, Göteborg, trafikolycka dödsfall: En chockad bilförare larmar om att han kört på en man som låg på Agnesbergsvägen. En anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till annans död upprättas. Ingen är delgiven misstänke. 

06:10, Göteborg, grov stöld: En kvinna i 30-årsåldern har blivit misshandlad av tre tjejer på Avenyn. I samband med misshandeln blev hon bestulen på sin jacka och en guldkedja. Inga gripna i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.