Hoppa till innehåll
Hem » 12 februari 06:39, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

12 februari 06:39, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

23.02. Avesta. Patrull beordrades ut till en adress i Avesta med anledning av en ungdomsfest som är väldigt högljudd enligt allmänheten. Patrullen stängde ned festen och kontaktade vårdnadshavare.

23.06. Mora. En anmälan gällande misshandel har upprättats efter att en kvinna sökt vård på sjukhus. I nuläget finns ingen misstänkt.

01.07. Leksand. Patrull stoppar och kontrollerar ett fordon Leksands kommun. Föraren visar tydliga tecken på narkotikapåverkan och beslut om kroppsbesiktning samt husrannsakan tas. Mannen, som är i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, dopingbrott, narkotikabrott eget bruk samt narkotikabrott, innehav i överlåtelsesyfte. En passagerare i fordonet blir även han misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

01.24. Borlänge. En man i 20-årsåldern blir misstänkt för brott mot knivlagen efter att patrull kontrollerat mannen och hans fordon. Man anträffade i samband med kontrollen två tillhyggen.

02.57. En man i 25-årsåldern fick följa med patrullen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer efter att ha slagit och sparkat omkring sig. Mannen misstänks för skadegörelse efter att bland annat ha åsamkat skador på en fönsterruta och fordon.

03.20. Borlänge. En man får följa med patrullen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, efter att det uppstått bråk och tjafs på en fest i en bostad. Ingen person skadad och ingen misstanke om brott i nuläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.