Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-12-10 10:09:23 10 december 07:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Uppdaterad 2022-12-10 10:09:23 10 december 07:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:23 Misshandel, Umeå:
Polispatrull beordras till en krog i centrala Umeå med anledning av ett bråk. Patrull håller förhör och upprättar en anmälan samt en motanmälan gällande misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård i samband med händelsen.

00:36 Misshandel, Umeå:
Polispatrull beordras till en krog på Ålidhem med anledning av en misshandel. En man uppges ha slagit en annan. Patrull håller förhör och upprättar en anmälan gällande misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård i samband med händelsen.

01:21 Trafikolycka, Umeå:
Polispatrull beordras till E12/Norra länken där ett fordon kört av vägen. Ingen person har skadats i samband med detta. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

01:41 Trafikolycka, Umeå:
Polispatrull beordras till länsväg 503, Haga, där en A-traktor kört av vägen. Det finns inga uppgifter om personskador. Föraren blåser negativt i polisens sållningsinstrument och är därmed nykter. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

04:55 Misshandel, Skellefteå:
Polispatrull beordras till en adress i en tätort norr om Skellefteå där en man uppges ha misshandlat en annan man. Mannen grips. Den misshandlade mannen förs med ambulans till sjukvård. En anmälan gällande misshandel alternativt grov misshandel upprättas.

Övrigt:
Tre personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering 10:09:

02:40 Olycka, Skellefteå:
Polispatrull beordras till en by söder om Skellefteå med anledning av en olycka med en skoter inblandad. En person förs till sjukvård med oklart skadeläge. Olyckan utreds och olycksplatsen dokumenteras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.