Hoppa till innehåll
Hem » 01 januari 08:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

01 januari 08:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Klockan 00-07, cirka sju personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:12 Framkallande av fara för annan, Skellefteå
En person avfyrar raketer i Skellefteå centrum bland människor. När polis pratar med personen kommer ytterligare en raket farandes. Personen som avfyrar den är misstänkt för framkallande av fara för annan. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

00:18 Vållande till kroppsskada, Umeå
En anmälan om vållande till kroppsskada tas upp i Rådhusparken med anledning av att en person blivit träffat av en raket.

00:24 Ofredande/förargelse, Skellefteå
Polis beordras till en festlokal i Skellefteå med anledning av sexuellt ofredande. En man misstänks ha utsatt en kvinna. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

00:24 Trafikolycka, Umeå
Polis beordras till Blå Vägen i höjd med Sofiehem, Umeå, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter är en personbil och en minibuss inblandade. Polis dokumenterar på plats och håller förhör.

00:48 Brott mot ordningslagen, Umeå
Polis tar upp anmälan om brott mot ordningslagen då en person misstänks ha skjutit raketer på Rådhustorget.

01:02 Brand, Skellefteå
Polis beordras till Anderstorp i Skellefteå med anledning av brand i soprum. En anmälan om skadegörelse genom brand ska upprättas.

01:37 Rattfylleri, Vilhelmina
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Vilhelmina kommun. Föraren, en kvinna, blåser positivt och ytterligare provtagning utförs. En anmälan ska upprättas.

01:39 Ofredande/förargelse, Storuman
Polis beordras till en krog i Hemavan med anledning av sexuellt ofredande. En man misstänks ha utsatt en kvinna. Förhör hålls och mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Han misstänks även för hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Anmälan ska upprättas.

02:17 Misshandel, Storuman
En man i Hemavan omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Han misstänks ha misshandlat tre personer på en fest. Anmälan upprättas.

04:13 Misshandel, Umeå
En kvinna grips misstänkt för att ha misshandlat en annan kvinna på en adress utanför Umeå. Förhör ska hållas och åklagare ska besluta om eventuell anhållan.

En viltolycka på länsväg 364 Ersboda, Umeå, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.