Hoppa till innehåll
Hem » 26 augusti 08:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

26 augusti 08:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:17 Våld/hot mot tjänsteman, Skellefteå
Polis beordras till en camping i Skellefteå med anledning av att en person hotat en vakt. En man anträffas och grips, misstänkt för hot mot tjänsteman.

00:33 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Rådhusesplanaden i Umeå centrum med anledning av misshandel. En man i 25-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en man och en kvinna.

00:57 Trafikbrott, Skellefteå
En ordningsbot (böter) utfärdas till en personbilsförare på Hedensbyn i Skellefteå på grund av att fordonet som körs har trasiga baklyktor.

01:13 Stöld genom inbrott, Umeå
Polis beordras till Tomtebo i Umeå med anledning av larm om inbrott i villa. En hundpatrull söker av platsen och en brottsplatsundersökning utförs. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan ska upprättas.

01:56 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Kungsgatan/Vasagatan i Umeå centrum med anledning av bråk. En person har utsatts för misshandel. Det finns inga uppgifter om att personen uppsöker sjukvård. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan ska upprättas.

02:12 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Vasaplan i Umeå med anledning av misshandel. En man har blivit slagen av en annan man på en restaurang. En misstänkt man anträffas. Mannen, som är i 30-årsåldern, omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Han misstänks för misshandel och narkotikabrott, provtagning utförs.

02:13 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till Skellefteå centrum med anledning av misshandel. En man har blivit misshandlad av okända personer. En anmälan ska upprättas.

02:28 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Umeå centrum med anledning av misshandel. Tre män är inblandade och de identifieras. Anmälningar tas upp.

02:32 Misshandel, Umeå
Polis möter en man i Umeå centrum som uppger att han blivit misshandlad på ett uteställe. Det finns inga uppgifter om någon misstänkt. Anmälan ska upprättas.

02:36 Ofredande/förargelse, Lycksele
Polis kontrollerar en personbil i Lycksele. Bilen står stilla med öppna dörrar och det spelas hög musik från fordonet. En ordningsbot (böter) utfärdas på grund av hög musik. Bilnycklarna omhändertas på grund av att det inte befinner sig någon nykter förare vid bilen.

03:24 Trafikolycka, Malå
Polis beordras till Adak med anledning av en olycka med en fyrhjuling. Olyckan ska utredas, platsen undersöks och fordonet tas i beslag.

03:44 Ofredande/förargelse, Umeå
En ordningsbot (böter) utfärdas på Västteg i Umeå med anledning av att det spelas hög och störande musik från fordon. Fordonet avvisas.

04:27 Ofredande/förargelse, Umeå
Polis utfärdar ordningsbot till en bilförare på Östteg i Umeå på grund av att det spelas hög musik. Fordonet avvisas.

En viltolycka på länsväg 363 vid Hällnäs har anmäldes till polisen klockan 22:02. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.