Hoppa till innehåll
Hem » 15 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

15 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 23.39 Grebbestad, trafikolycka, singel
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till en singelolycka med en sk A-traktor på länsväg 163 i höjd med Grebbestads camping. I traktorn ska det ha färdats fyra personer, två avförs omedelbart till sjukhus med allvarliga skador. De övriga uppges vara lindrigt skadade. Traktorn beslagtas av polis för tekniska undersökning.

En av de allvarligt skadade avförs senare till Sahlgrenska sjukhuset med hjälp av ambulanshelikopter. Polisen får ganska omgående besked om att föraren ska ha alvildit. Anhöriga har underrättats. Tillståndet för den person som vårdas på sjukhus är för närvarande inte känt. Samtliga som färdades i traktorn är drygt femton år.
Orsaken till olyckan kommer att utredas (misstanke om vårdslöshet i trafik) och polisen kan för närvarande inte lämna ut några omständigheter kring olyckan så länge utredningen pågår. 

Kl 02.11 Strömstad, grov misshandel
Polisen får larm om att en person ska ha blbit knivskadad vid Rådhusberget. Tillståndet uppges dock från platsen vara lindrigt. Den skadad uppges även vara en yngre man. Skadan ska ha uppkommit i samband med någon typ av bråk på platsen. Polis och ambulans larmas till platsen. Gärningsmannen kan eventuellt finnas kvar.

Kl 02.41 anträffas den skadade vid gatuköketValvet. Skadad är av mindre art och den skadade får hjälp med omplåstring. Polisen upprättat två anmälningar med rubricering grov misshandel och olaga hot. Ingen gripen i nuläget. Polisen har även sökt med hund i närområdet, dock utan reslutat. 

Kl 03.36 Mariestad, brand-allmänfarlig vårdslöshet/vållande till kroppskada
Larm om en brinnande bil och husvagn vid Stranden, Fågelö. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Händelsen ska ha inträffat vid en bygdegård. En man och en kvinna från platsen. Mannen uppges ha fått relativt kraftiga brännskador. Han flygs med hjälp av helikopter till Lidköpings sjukhus. Tillståndet för kvinna är inte känt. Båda fordonen utbrända. Oklara omständigheter. Polisen upprättat anmälan om allmänfarlig vårdslöshet samt vållande till kroppskada.  

Kl 05.08 Göteborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Sandslättsgatan där det ska brinna  en eller flera bilar. Samtidigt så får SOS in flera larm om skottlossning från samma plats. Flera maskerade personer ska ha setts lämna platsen i samband med branden. När polisen anländer kan man konstatera att det är två bilar som brunnit. Det finns inget som pekar på att det ägt rum någon skottlossning utan det är troligen ”smällar” från bränderna som fått vittnen att tro att det ägt rum någon typ av skottlossning. Bilarna står parkerade i ett p-hus. Räddningstjänsten släcker. Polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen gripen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.