Hoppa till innehåll
Hem » 08 oktober 08:18, Sammanfattning natt, Dalarnas län

08 oktober 08:18, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Trafikolycka, Borlänge kl. 00.41

En bilist har kört av vägen och in i ett träd i Hytting. Polisen har varit på plats och det går inte att utreda vem som har kört bilen eftersom att flera personer har lämnat platsen. En person var kvar på platsen men han säger att det är en annan som har kört. Mannen blir körd i ambulans till sjukhus med oklara skador men han har varit vid medvetande då polisen var på plats. Polisen skriver anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Narkotikabrott, Borlänge kl. 01.04

En man i 45-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika på en restaurang i centrum. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Misshandel, Smedjebacken kl. 03.36

En man har blivit misshandlad av en kille i sin bostad. Den utsatta mannen känner den misstänkte, en man i 20-årsåldern, men det var ytterligare personer med i den utsattas lägenhet. Den utsatta mannen, som är i 45-årsåldern, har inte behövt åka med ambulans till sjukhus.

Misshandel, Avesta kl. 03.53

En man är misstänkt för misshandel mot en kvinna i hans bostad och kvinnan är misstänkt för skadegörelse i mannens bostad. Polisen har varit på plats och det går inte att får fram, på plats, vad det egentligen är som har hänt. Polisen skriver en anmälan om misshandel, där mannen misstänkt, och en anmälan om skadegörelse, där kvinnan är misstänkt. Kvinnan, som är i 25-årsåldern, behövde inte åka till sjukhus för vård och mannen, som är i 20-årsåldern, blev inte frihetsberövad.

Utöver detta har vi bland annat hanterat fem viltolyckor utan personskada och sex ärenden gällande psykisk ohälsa. Vi har hanterat fyra trafikbrott och gjort 17 kontroller av personer eller fordon.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.