Hoppa till innehåll
Hem » 08 oktober 08:32, Sammanfattning natt, Värmlands län

08 oktober 08:32, Sammanfattning natt, Värmlands län

Inbrott, Säffle kl. 22.08

Det har varit inbrott på en skola i Annelund. En eller flera okända personer har tagit sig in i skolan men när polisen kommer till platsen finns det ingen kvar. Polisen har sökt efter spår efter den eller de som har gjort brottet. Patrullen hittade en del spår på platsen som nu ska analyseras. I nuläget är det oklart om något har blivit stulet.

Rattfylleri, Eda kl. 22.35

En man i 40-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av narkotika. Resultatet på provtagningen får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Bedrägeri, Karlstad kl. 00.12

En man i 20-årsåldern har visat upp en legitimation, vid en krog i centrum, som tillhör en annan. Mannen blir misstänkt för brukande av falsk urkund.

Rattfylleri, Storfors kl. 01.15

En man i 25-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i centrum. Mannen fick åka med för provtagning och han var så påverkad att han blev omhändertagen enligt LOB efter provtagning.

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre viltolyckor utan personskada, två trafikbrott och gjort 13 kontroller av personer eller fordon. Vi har omhändertagit fyra personer enligt LOB och hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.