Hoppa till innehåll
Hem » 11 november 08.04, Sammanfattning natt, Dalarnas län

11 november 08.04, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Skadegörelse, Borlänge kl. 23.47

En kvinna i 30-årsåldern och en man i 25-årsåldern är misstänkta för skadegörelse vid resecentrum. Polisen har varit på plats och kvinnan fick åka med patrullen för provtagning då hon visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Kvinnan blir också misstänkt för grovt brott mot knivlagen då hon hade något tillhygge på sig som man inte får ha enligt knivlagen. Anledningen till att misstanken blir grovt brott är för att hon dessutom är misstänkt för att vara påverkad av narkotika.

Misshandel, Ludvika kl. 00.31

Två män i 30-årsåldern har blivit utsatta för en misshandel, i Grängesberg, av två för dem okända män. De misstänkta männen hade lämnat platsen när polisen kom dit. Patrullen skriver anmälan om misshandel. Det finns ingen information om att någon av de utsatta männen har uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Rattfylleri, Leksand kl. 01.06

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av narkotika i Rälta. Han är misstänkt för rattfylleri och ringa narkotikabrott. Passageraren, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha använt narkotika och är därför misstänkt för ringa narkotikabrott. Patrullen hittade dessutom misstänkt narkotika på de båda. De fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om de har gjort sig skyldiga till brott.

Misshandel, Falun kl. 02.17

En man i 20-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en annan man, även han i 20-årsåldern. Det är ordningsvakter vid en restaurang i centrum som ringer till polisen om detta. Polisen har varit på plats och de har omhändertagit den misstänka mannen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer. Patrullen skriver anmälan om misshandel, det finns ingen information om att den utsatta har uppsökt akutsjukvård.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 23 personer eller fordon, hanterat 6 trafikbrott, omhändertagit två personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.