Hoppa till innehåll
Hem » 04 oktober 07:15, Sammanfattning natt, Dalarnas län

04 oktober 07:15, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Misshandel, Avesta kl. 22.31

En man i 55-årsåldern är misstänkt för att ha slagit en kvinna som han har en relation med. Kvinnan, som är i 40-årsåldern, blir förd till sjukhus av polispatrull men hon är inte allvarligt skadad. Polisen skriver en anmälan om misshandel.

Misshandel, Hedemora kl. 22.43

En man i 50-årsåldern är misstänkt för misshandel mot sin fru som även hon är i 50-årsåldern. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om misshandel. Mannen är gripen och förd till polisstationen. Åklagare har ännu inte fatta beslut om han ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

Misshandel, Malung-Sälen kl. 22.54

En man i 60-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat sin fru i deras gemensamma bostad. Den utsatta kvinnan, som är i 55-årsåldern, behövde inte uppsöka akutsjukvård. Polisen skriver en anmälan om misshandel.

Brand, Smedjebacken kl. 00.01

Det har brunnit i en parkerad bil och polisen har varit på plats. Man skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. I nuläget finns det ingen misstänkt i detta ärende.

Rattfylleri, Avesta kl. 01.37

En bilist har kört in i ett vägräcke utefter Rv70 i höjd med Karlbo. Bilisten, en kvinna i 20-årsåldern, får åka med ambulans till sjukhus med oklara skador. Hon visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och patrullen hittar en mindre mängd misstänkt narkotika i hennes bil. Kvinnan blir därför misstänkt för bland annat rattfylleri under påverkan av narkotika samt ringa narkotikabrott genom innehav av misstänkt narkotika.

Utöver detta har vi bland annat hanterat 6 viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.