Hoppa till innehåll
Hem » 12 mars 09:22, Sammanfattning natt, Dalarnas län

12 mars 09:22, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Olaga intrång, Falun 220311 klockan 22.00

Polisen får samtal om att flera personer har tagit sig över ett stängsel till Rottneby Herrgård.

Polisen har varit på plats men man har inte hittat några personer inne på området. En anmälan om olaga intrång blir skriven. 

Knivlagen, Borlänge 220312 klockan 01.01

En man i 30-årsåldern blev misstänkt för brott i samband med att han blev omhändertagen enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB, i centrum. Mannen hade en kniv i en byxficka. Kniven blev tagen i beslag. 

Rattfylleri, Falun 220312 klockan 01.52

En man i 25-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri efter att han har kört en 4-hjuling i Svärdsjö under påverkan av alkohol.

Trafikbrott, Mora klockan 02.09

En bilist, en kille i 17-årsåldern, är misstänkt för olovlig körning i Färnäs då han har kört bil utan att ha behörighet att göra det.

Misshandel, Falun 220312 klockan 03.14

En man har misshandlat två andra män i en bostad i Svärdsjö. Den misstänkte mannen var inte kvar på platsen när polisen kom dit. De utsatta männen, som är i 20- och 45-årsåldern, ska inte ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse men ambulanspersonal har varit på plats och undersökt de båda männen. 

Brand, Falun 220312 klockan 05.00

Polisen skriver en anmälan om försök till skadegörelse genom brand då någon eller några personer har eldat utomhus i närheten av byggnad i Nedre Norslund. Räddningstjänsten bedömde att det inte var någon spridningsrisk. Det finns ingen misstänkt i detta ärende men en person, en man i 30-årsåldern, är kontrollerad på platsen. 

Misshandel, Avesta 220312 klockan 05.03

En man i 40-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Mannen är gripen och polisen kommer att hålla förhör med honom. Därefter kommer en åklagare att fatta beslut om han ska vara fortsatt frihetsberövad. Mannen är misstänkt för misshandel i nära relation och olaga hot. Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.